Så køb dog en diktafon!

Et styks ny diktafon!

Jeg har investeret i en ny diktafon.

Nu skal det ikke lyde som om jeg bare køber diktafoner som andre køber mobiler, slet ikke. Min gamle diktafon, en voicetracer af en ældre årgang har gjort det fantastisk, men den er noget sløv i menuerne, og har ikke længere en god nok mikrofon til mit behov.

Flot med flot på!

Et teknisk vidunder til prisen. Puha, det går godt!

Et teknisk vidunder til prisen. Puha, det går godt!

Op til 22 dages kontinuerlig optagelse får jeg her. Den har 2GB indbygget hukommelse, der kan udvides op til 32GB, puha. De indbyggede stereomikrofoner er dog årsagen til at valget faldt på den. De giver meget høj lydkvalitet og langt bedre og tydeligere optagelser end almindelige mikrofoner.

Den minder ellers meget om den gamle, især mht. konstruktionen og skærmen. Den føles dog betydeligt lækrere, og især mikrofongitrene på toppen giver et flot look. Gritrene skulle også bidrage til at give en krystalklar lyd, foreløbigt lyder det i hvert fald rigtigt godt! Derudover er genopladelige batterier med 50 timers holdbarhed bare dejlige at få med i købet.

Hvad skal man gøre?

Du sidder måske med fornemmelsen af, at jeg godt kunne have forsat med den gamle, men nej. Jeg gider simpelthen ikke at sidde og transkribere lydoptagelser af dårlig kvalitet. Det tager meget, meget længere tid, når du hele tiden skal spole tilbage for at være sikker på, at du hørte rigtigt. Køb en ordentligt diktafon!

 

Edit: Jeg er så småt på vej videre fra min elskede DVT, så skulle nogen være interesseret, så sælges den for en aldeles overkommelig pris. Den har selvfølgelig et par ridser, men knapperne er stadig stramme og hukommelsen er ikke blevet mindre. 🙂

 

Jeg vil anbefale en søsterblog, skulle du have mod på mere. Favre Nye… har meget at byde på mht diktafoner.

http://favrenye.blogspot.dk/

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så køb dog en diktafon!